lördag 19 november 2011

Fwd: Jakten på diamanternaSkickat från min iPhone

Vidarebefordrat brev:

Från: Attitude Stockholm - Nordens trendigaste mässa för skönhet, mode, livsstil och bloggvärlden <info@attitudestockholm.com>
Datum: 19 november 2011 00:17:07 CET
Till: "Elen Malfert" <elena_malfert@hotmail.com>
Ämne: Jakten på diamanterna

Nyhetsbrev och pressinfo med senaste nytt om Attitude Stockholm 2011. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Attitude Stockholm 2011 - Nordens största och trendigaste mässa för skönhet, mode och livsstil.

Den stora jakten på diamanterSveriges ledande couture-designer

"Den stora jakten på diamanterna"

En gruppering av fyra framstående guldsmeder skapar en scen för exklusiva Couture Juveler på mässan Attitude. Med andra ord, den mode- och trendsäkra guldsmedskonsten tar nu ett bestämt kliv upp på catwalken. Och inte nog med det, till besökarna på Attitude delar de ut diamanter till ett värde av 32 000 kronor.

Budskapet på Attitude är tydligt; "äkta vara". Stockholms Juveler ger de 500 första besökarna varje morgon chansen att få en äkta diamant i sina goodiebag. I fyra av de 500 påsarna ligger nämligen en äkta diamant till ett värde av 4 000 kronor. I Stockholms Juvelers avdelning får svaret om diamanten är äkta. Fyra lyckliga vinnare annonseras varje dag från Stockholms Juvelers egen catwalk och går hem med en äkta diamant.

Formgivarna och guldsmederna som arbetar under enhetsnamnet Stockholms Juveler är samtliga fristående smyckesdesigners med lång erfarenhet och som värnar om gott handverk och unik design.

Atelier Ajour, Atelje Guldbros, Sörsand och Älvans Guldatelié är ateljéer med smyckesformgivare som skapar högklassiga juveler till en exklusiv kundkrets. Guld och ädelstenar är arbetsmaterial, formbart lysande och färgrikt. De klara och eviga diamanterna som blandat med pärlors lyster visas på dagliga modevisningar vilket ger publiken inspiration.

Klädkollektionerna visas av designern Maria Sjödin och visningen produceras av den flitigt anlitade tv-stylisten Tomas Edlund.

Du hittar Stockholms Juveler i monter G:08

"Sveriges ledande couture-designer"

Sveriges ledande couture-designer, Lars Wallin, visar ett urval av sina kreationer på den stora trendmässan för allmänheten, Attitude Stockholm 2011.

Bland Lars Wallins kunder återfinns, förutom alla storheter inom landets kändiselit, även en mängd utländska celebriteter samt det svenska hovet. Lars Wallin formger unika klänningar i exklusiva material där hans skaparglädje och passion är den söm som syr ihop de eftertraktade kreationerna.

– Under mina 20 år i branschen har jag designat en uppsjö olika kreationer. Att jag nu visar upp ett urval av dem på Attitude Stockholm känns väldigt rätt då det är en stor mötesplats för allmänheten där besökarna har ett genuint intresse för mode, skönhet och en medveten livsstil. 

Jag vill att mina kreationer jag visar på Attitude Stockholm ska återspegla den passion jag har för mitt arbete och förhoppningsvis skänka lite flärd till besökarnas vardag, säger en förväntansfull Lars Wallin. Besökarna kommer att få möta ett personligt urval av couture-klänningar som burits av ett stort antal kända ansikten.

Under Jubileumsåret 2011, där Lars Wallin firar 20 år som designer, har succéutställning "Fashion Stories" visats på konstmuseet Prins Eugens Waldemarsudde. Den precis avslutade utställningen går vidare som en mini turné, där delar av utställningen kommer att visas, med start i Kristianstad följt av Skövde, Västerås och förhoppningsvis Göteborg.

Besök Lars Wallin & Xanté Coctail lounge och njut av de underbara kreaktionerna


Internationell modekedja till Attitude StockholmHan visar senaste trender i stora, The Attitude Show

"Internationell modekedja till Attitude Stockholm"

Desigual skapades i Barcelona 1984 av Thomas Meyer, då i tjugoårsåldern, byggt på ett nytt koncept: han skapade ett roligt, spännande och inspirerande sätt att klä sig. Sedan dess har Desigual gått en lång väg, men har alltid varit trogen den ursprungliga tanken. Idag är Desigual ett varumärke av internationell status, finns på över 7 000 försäljningsställen över hela världen med sina kollektioner för killar, tjejer och barn. Nu har de bokat sig på Attitude.

De klär människor, inte kroppar. Deras kläder är en inbjudan att leva livet och är fyllt av meddelanden. De inspirerar dem som bär eller ser dem. Med kläderna hoppas de kunna förmedla budskapet att det alltid finns ett annat, positivt, roligt alternativ: Den unika Desigual upplevelsen.

Spanska modekedjan Desigual öppnade sin första butik i Sverige, Täby, i april 2010. Därefter har lanseringen gått i ett rasande tempo. Under loppet av ett år har ytterligare åtta butiker öppnats runt om i Sverige. Städerna som berikats med efterfrågade Desigual är Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås och Helsingborg. Alla butiker har sin egen unika "Desigualutformning" med en känsla av värme och glädje och nu berikas även trendmässan Attitude Stockholm med den internationella modekedjan Desigual.

– Det är glädjande att ett så internationellt starkt varumärke som Desigual väljer Attitude Stockholm som plattform för att stärka sin position i Sverige och Skandinavien, säger Charlotte Josefsson, affärsområdesansvarig på mässan Attitude Stockholm.

Modekedjan Desigual har bokat monter A:16

"Han visar senaste trender i den stora, The Attitude Show"

Stjärnstylisten inom hår, Michael Cardell, har med sitt team fått äran att ansvara för hårstylingen för The Attitude Fashion Show – mässans stora trendvisning som vägleder besökaren genom de senaste trenderna av kläder, skor, accessoarer, hår & makeup.

Med ett mångårigt uppdrag och ansvar för hårkreationerna på Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och otaliga omslag till välkända modemagasin och tidningar är Cardell ett namn som lyser starkt på den svenska stjärnhimlen.

Hårstudion Cardell startades av hårstylisten och creative directorn Michael Cardell och ligger mitt i centrala Stockholm. Under åren har salongen snabbt blivit populär bland såväl privata kunder som artister och celebriteter.

Hos Cardell finner du ett team av meriterade hårstylister som har god och lång erfarenhet av färgning, extensions, håruppsättningar och professionell hårvård inom alla områden. På salongen arbetar man med hårvårdsprodukter från bland annat Kevin Murphy, Redken, GDH Stylers samt extensions från So.Cap System.

På meritlistan finns svenska  samarbeten med bland annat Lars Wallins visning men Michael Cardell har även satt sin prägel på ett flertal internationella visningar i Berlin, St. Petersburg och i Paris. Besök Michael och hans team i montern för en personlig styling med Kevin Murphys produkter och ta del av en demonstration av Nya Generationens Antifrizz-behandling från Kebelo Systems.

Cardell i samarbete med Kevin Murphy och Kebelo Systems hittar du i monter D:23


Längre och tjockare ögonfransar med Nutra Luxe Lash MDSvår att beskriva men ytterst enkel att njuta av

"Längre och tjockare ögonfransar med Nutra Luxe Lash MD"

Långa, vackert välvda och fylliga ögonfransar är något de flesta drömmer om. Med revolutionerande ögonfransserumet Nutra Luxe Lash MD fixar du flirtiga och förföriska fransar på nolltid.

Nutra Luxe Lash MD är en banbrytande teknik som ger dig naturligt långa, fylliga, tjocka och mörka ögonfransar och bryn på så lite som 4-8 veckor. Serumet är framtaget av läkare och säkerhetstestat av oberoende laboratorier för en garanterat riskfri behandling.

Förutom dess förlängande och estetiska effekter kommer Nutra Luxe Lash MD också att förebygga och reparera skador på dina ögonfransar och ögonbryn orsakade av mycket kosmetika och miljöpåverkan. Nutra Luxe Lash MD, det första ögonfransserumet på marknaden som lanserades redan 2007 kommer nu till Attitude.

Stockholm South Beauty är skönhetssalongen som har det mesta inom hud, kropps och skönhetsvård. Salong Stockholm South Beauty har funnits sedan 2009 och i salongens mysiga och avslappnande miljö blir man omhändertagen av kunnig och serviceinriktad personal. På menyn hittar man det mesta inom skönhetsvård för både ansikte, kropp och för både kvinnor & män. Unna dig lite lyx i vardagen, sätt dig själv främst för en stund och få ny energi till alla dina sinnen är ägarinnan Jenny Törnros ledord.

Stockholm South Beauty har bokat monter A:20

"Avnjut en Xante cocktail i Lars Wallin Xanté Coctail lounge"

Vad har designern Charlotte Ronson, Modellen Brooklyn Decker, Top Model host Isabella Scorrupo gemensamt? Alla är de fashionabla fans till Xanté. Från London till New York Fashion Week - Xanté är verkligen på modet.

I Attitude mässans "Lars Wallin & Xanté Coctail lounge" är väggarna klädda med Lars Wallins personliga arkiv av historiska couture skapelser och baren fylld av vackra Xanté drinkar som Frozen Berry och Passion P.

- XANTÉ är en upplevelse som är så svår att beskriva, att vi bestämt oss för att inte ens försöka. Vi säger helt enkelt att det är en utsökt kombination av den mjuka sötman från mogna päron och kraften och intensiteten hos en fin cognac.

Men även om Xanté är svår att beskriva, så är det ytterst enkelt att njuta av den. Rent, med is, som en shot, som en avec, i en cocktail eller i en kaffedrink.

- Resten lämnar vi åt dig när du besöker exklusiva Lars Wallin & Xanté Coctail lounge på mässan Attitude Stockholm, säger Sixten Widlöf, mässarrangör och som själv sällar sig till fan-klubben både när det gäller Xanté och Lars Wallins fantastiska kreationer.

Besök Lars Wallin & Xanté Coctail lounge och njut av Xanté


Makeupartisterna som storlanserar

"Makeupartisterna som storlanserar"

Smashit Cosmetics föddes våren 2009 av två svenska makeupartister. Efterfrågan på kosmetikaprodukter med hög kvalité, mycket innehåll och naturliga ingredienser som är säkra för konsumenten hade stor efterfrågan då båda arbetade med makeup i butik och stylistutbildningar.

De tog då fram formulan till vad som idag blivit en mycket omtalad foundationserie såväl i Sverige som utomlands. Smashit hydrating fluid foundation är ett organiskt mineral foundation med en unik formula som passar alla hudtyper. Vattenfast, naturligt SPF 10 och en otrolig täckningsförmåga utan att täppa igen porer gör den till det absolut ultimata foundation för alla tillfällen. Smashit foundation blev utnämnd till ett "vår måste" i Sofies mode 2011 och vann den prestigefyllda titeln och kategorin "bästa naturliga foundation" i Natural Beauty Awards 2011 UK efter att ha testats av ekoexperter , journalister och konsumenter i en testpanel.

Foundationserien har hittills enbart funnits för ljushyade men på Attitude Stockholm mässan lanserar Smashit Cosmetics foundation i 12 nya nyanser varav 6 st nyanser för mörkhyade. Smashit lanserar även 18 st helt organiska matchande puder i samband med mässan samt en hel del nya spännande produkter där alla håller mycket hög kvalitet.

Smashit Cosmetics har bokat monter B:23

"Ett kontroversiellt ämne på stora scen"

Solning, D-vitamin och hudcancer. Om just detta omdebatterade ämne anordnar Svensk solarieförening tillsammans med Sveriges största tillverkare av solarier, Ultra Tan AB, ett seminarium på mässan Attitude Stockholm. Här kommer man få veta allt om solning, D-vitaim och hudcancer vilket är ett kontroversiellt ämne.

Vi nordbor söker oss instinktivt till sol och värme. Så fort solen kommer fram på våren lutar vi oss mot husväggar och kisar mot skyn. Och inget är väl härligare än att ligga på stranden och bara njuta oavsett det är hemma i Sverige eller på någon exotisk plats.

Samtidigt får vi kanske dåligt samvete därför att vi under årtionden fått höra av myndigheter och dermatologer att solen är farlig och att vi ska undvika den så mycket som möjligt. Ingenting kan dock vara mer felaktigt.

UV ljuset som vi får både från solen och faktiskt även i solarier är i själva verket helt livsavgörande för oss – det är grunden till ett friskt och långt liv och har en avgörande inverkan på de flesta av våra allvarligaste sjukdomar och cancerformer. Det handlar framför allt om D-vitamin.

Välkommen till information om detta som anordnars en gång per dag på stora blogg-scenen.

Ultra Tan har bokat monter E:16


Improveme.se

"Utan överdrift - Årets publika händelse för dig som älskar skönhet, mode och en medveten livsstil - gammal som ung"


Intresset för skönhet, hälsa, mode, trender och hela vår livsstil har aldrig varit större och hetare än nu. Branschen omsätter miljarder och nya rekord väntas under 2011. Nu förenas branschen med allmänheten, media och bloggosfären på ett helt nytt sätt under en två dagars publik mässupplevelse den 26-27 november 2011 på Kistamässan i Stockholm.

Attitude Stockholm delas in i tre olika sektioner: SKÖNHET, MODE och LIVSSTIL. Fantastiska catwalks och populära blogg- och seminariehallar byggs upp på mässan i samarbete med välkända designers och toppbloggare. Här varvas artistuppträdanden med workshops från de mest namnkunniga makeup- och kosmetikföretagen, uppträdanden från trendsättande hårsalonger, behandlingar från de mest välkända skönhetssalongerna, exklusiva juvelerare och seminarier från profiler i branschen.

Här möter man även den samlade eliten av Sveriges toppbloggare och stylister, modellcastings från Sveriges största modellagentur, Stockholmsgruppen, unga modeskapare och designers, storslagna modevisningar från modeföretag samt mästerskap i både nageldesign, kroppsmålning och makeup.

Mässan utstrålar positiva budskap tillsammans starka trender och upplevelser i en ung och vibrerande atmosfär. Den huvudsakliga målgruppen är trendkänsliga kvinnor och män i åldern 18-45 år, med ett övergripande budskap som andas målmedvetenhet och attityd. Förutom den attraktionskraft som de mediepartners och sociala nätverk skapar kommer mässan även att synas i TV4, Mix Megapol, Studio 107,5, Vakna med The Voice, dagspress, fackpress och genom flertalet PR-aktiviteter.

Att måna om både sitt yttre och inre är en fråga om välbefinnande, oavsett om man är kvinna eller man – och det ligger verkligen i tiden, gammal som ung, alla är välkomna!

Kontakta projektgruppen här nedan för mer information, priser och förfrågan om bokning av monter.
Du kan även besöka vår hemsida för mera information: www.attitudestockholm.com

Charlotte JosefssonLeon Giannaridis

Charlotte Josefsson

Affärsområde skönhet och mode
charlotte@attitudestockholm.com
Direkt: 076-183 56 28
Växel: 08-549 00 800

Leon Giannaridis

Affärsområde livsstil
leon@attitudestockholm.com
Direkt: 070-838 78 08
Växel: 08-549 00 800

Linnéa FrankSixten Widlöf

Linnéa Frank

Affärsområde mode och foto
linnea@attitudestockholm.com
Direkt: 0739-51 76 73
Växel: 08-549 00 800

Sixten Widlöf

Övergripande frågor och samarbeten
sixten@attitudestockholm.com
Direkt: 070-655 31 00
Växel: 08-549 00 800

Anais LamecheLili Assefa

Anais Lameche

Presskontakt och pressackreditering
anais@assefa.se
Direkt: 076-884 75 54

Lili Assefa

Presskontakt
lili@assefa.se
Direkt: 070-727 77 43Facebookgrupp

Vinn biljetter i Facebook gruppen

Redaktionellt
Är du bokad utställare och har nyheter som borde finnas med i vårt elektroniska nyhetsbrev?
Ring redaktionen +46 8-549 00 800 eller mejla charlotte@attitudestockholm.com

Utgivare och arrangör
www.attitudestockholm.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar