söndag 1 september 2013

Mrs SalisburyHär kommer lite svar på vem jag är, men oj vart börjar jag :)
Jag är uppväxt och bor i Uppsala som ni kanske redan vet. Jobbar i butik på en stor butikskedja där jag jobbat i snart 17 år. Jag trivs som fisken i vattnet och de kommer att få bära ut mig därifrån. Sitter med i två styrelser på sidan av jobbet så ibland kan det bli lite mycket möten.

MIN FAMILJ: Gift med en tokig amerikan som jag träffade när jag bodde i Californien för ca 25 år sedan.
Maj-90 föddes ELLIOTT som förra året helt plötsligt flyttade till Orlando. Hemska unge :P
December-91 kom TIFFANY till världen. Hon är utflyttad men bor tack och lov kvar ganska nära.
Oktober-93 kom den sista i barnaskaran. Hon heter LAURA och bor fortfarande hemma då hon pluggar och vi tycker att hon inte ska behöva ta studielån bara för att betala boende.
Sen har vi de 3 grabbarna: GIZMO vovven och de 2 katterna JUSTUS & CASPIAN.

En fråga som var lite klurig att besvara kom sen. Men ja, jag är nöjd med mitt liv som det är. Visst har jag ibland funderingar på vad jag håller på med men det har väl de allra flesta.....
DRÖMMAR?? Känner faktiskt att de flesta av mina drömmar är uppfyllda. En underbar men lite tokig familj,  ett jobb som jag gillar,bra hälsa, lägenhet och ett lantställe. Ibland kan det födas en liten dröm men den försöker jag att uppfylla. Vore jag riktigt rik skulle jag köpa en stor ranch i USA och ta hand om övergivna- och djur med problem. Bara sluta jobba och ta hand  om alla stackare som ingen annan vill ha.
Så i stort sett är jag väl ganska nöjd med mitt liv trots allt. Även om vi i familjen haft många tuffa stunder då vi alla med en stark vilja velat synas och höras ;)
<3 PUSS OCH GOD NATT <34 kommentarer:

 1. Kul att få veta lite mer om dig. :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken kul och härlig läsning!!!
  Tack för att du delar med dig.
  Ha en fin söndag finaste du!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt att läsa lite mer om dig och det låter som du har ett riktigt härligt liv med många runt om kring dig som håller dig kär:) precis som det ska vara! Kramar från mig

  SvaraRadera
 4. Superkul att läsa lite mer om dig och familjen! Härligt med många djur... Vi har bara en katt men han är familjens älskling :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera