onsdag 4 september 2013

Lill Lördag

När vi var till affären och handlade lite gott passade jag på att köpa en flaska bubblande rosé. Har aldrig testat den här billiga flaskan men vem vet ;)
Lyckades få min älskling att köpa en alldeles underbar skapelse till mig också. Helt onödig sa han men det tycker inte jag :P Visar den på imorgon.

Sent from my Windows Phone

4 kommentarer:

 1. Mm...vad gott det ser ut, blir riktigt sugen på ett glas;) Oj, vad spännande, cant wait until tomorrow then...hehe! sov gott sötnos! kramar

  SvaraRadera
 2. nyfiken på skapelsen hihih
  var köpte du bubblet då ?

  haha är du säker på att det va samma misse ? Vi har tre st :D tcå grå och en vi spräcklig hah ha kramiz

  SvaraRadera
 3. Oh så gott! Nu när jag äter dessa mediciner så får jag begränsa mina tillfällen men det blir så festlig då när jag väl har något att skåla med:-) Berätta gärna vad du tyckte om det vinet!!

  Söta du, jag tror nog snarare det var JAG som kräkte ur mig allt som de senaste åren har legat som en sten på min rygg, och jag håller med, det är rätt underbart att faktiskt få lov/kunna berätta sådant för någon som liksom inte är någon som jag har i min absoluta närhet. Min mamma t.ex. blir så ledsen och upprörd och då förstärker hon liksom det hela eftersom jag blir ledsen som behöver göra henne ledsen om du fattar vad jag menar!! Därför är det värdefullt att kunna vara öppen med sådant som bara blir en belastning för omgivningen att veta ibland... Så fortsätt du att "bombadera" mig, det gör ingenting alls:) STor kram och godnatt från en tröttmössa som borde legat i sängen för längesen!:)

  SvaraRadera
 4. Spännande att få se vad det var du fick =)
  Var bubblet gott? Hoppas du får en toppen fin dag raring <3 Kram

  SvaraRadera