måndag 8 juli 2013

Ullared ångest

Förlåt men hur mycket skit kan man samla på ett ställe. Jag fick panik att se hur alla slet åt sig sina "fynd". När jag hittade en  vinröd plast Balenciaga för endast 49:95 visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta :P Jag måste ha varit deras sämsta kund ever... Ett par nagelfilar,  nailpolishremover en stor kastrull och lite chips blev vad jag fick med mig i påsen. Fantastiskt  va....
.

Sent from my Windows Phone

2 kommentarer:

 1. Haha, wow! Har du riktig tur kanske du hittar en Louis Vuitton för en 20:a!!:) Jag VILL vara sådär cool och bara shoppa lite men så fort jag kommer dit så förvandlas jag till shoppinghäxan Laura! Jag plockar med mig allt jag ser, helt hej vilt och så får jag en chock i kassan när jag ska betala; "jag har ju knappt köpt NÅT?!"

  Sist vi var där kom vi på hur vi skulle slippa köerna- fast bakom oss då... Sonen som ALDRIG kräks började plötsligt kaskadkräkas , han satt då i "sätet" på kundvagnen och ja... det blev genast väääldigt tomt bakom... Inte den skönaste stunden jag upplevt direkt... Åh vilka Ullaredsminnen minsann:) Hoppas ni har en toppenvecka tillsammans!! Kramar!

  SvaraRadera
 2. haha.........
  Jag har aldrig varit där och kommer nog aldrig åka dit!
  Du får se det som en upplevelse ;)
  Hoppas du njuter av din sommar <3 <3 <3

  SvaraRadera